Искам да попитам дали и при вас е така ? Значи когато колата е студена и копчето което е да си правиш настройки по бордовия не ми работи, не мога да правя нищо. След като покарам 30 мин се пооправя и после вече си работи нормално. Какъв може да е проблема ? Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.
Известие
Collapse
No announcement yet.
копчето на бордовия и бушони за подгряване на седалки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hitlol Покажи съобщение...Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.
-
Първоначално публикувано от hitlol Покажи съобщениеИскам да попитам дали и при вас е така ? Значи когато колата е студена и копчето което е да си правиш настройки по бордовия не ми работи, не мога да правя нищо. След като покарам 30 мин се пооправя и после вече си работи нормално. Какъв може да е проблема ? Също и подгряването на седалките не ми работи. Копчето като го натисна свети но самата седалка не загрява.
а ти за кое копче говориш?
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеа ти за кое копче говориш?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеседалката работи само когато е студено
а ти за кое копче говориш?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеНЕ!!!
БлагодаряAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеНе смисъл че може и да не си седнал ли , защото така ми казаха в сервиза и няма ли някакъв датчик лятото да не се задейства или просто е мн. трудно да се усети че нагрява ?
Благодаря
По-скоро не го усещаш, защото е топло.
Ако все пак те съмнява това, дали работят нагревателите, премери тока през веригата с амперметър или ако не разполагаш с такъв, свържи последователно една крушка от мигач и виж дали ще светне. Ако светне, значи нагревателите си работят.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment